Abonamente Medic Pediatru

Pentru readucerea costurilor consultațiilor medicale, venim în întampinarea parinților cu abonamentele de mai jos

Abonamente Pediatrie

Orice abonament pediatric oferă o atenție specială copiilor, e adaptat istoricului medical, fiind alcătuit cu dedicare de medicii noștri pediatri.

Oferim două tipuri de abonament pediatric: Abonament Bebe și Abonament Junior, fiecare dintre ele acoperind o durată de maxim un an.

consultatie medicala nou nascut

ABONAMENT PEDIATRIC BEBE

Știm cât de important e primul an din viața bebelușului vostru. De aceea, medicii noștri au conceput cu grijă acest abonament pediatric, un abonament prin care medicul pediatru, ales de voi, va putea veghea cu atenție asupra dezvoltării bebelușului și a sănătății sale.

Abonament Bebe include următoarele servicii:

1. Bilanțuri lunare
Începând de la naștere până la vârsta de 12 luni, oferind un total de 13 bilanțuri.

Se efectuează la unul dintre cabinetele noastre (nu la domiciliu), conform unei programări făcute în prealabil la o dată prestabilită (1 lună, 2 luni etc).
Bilanțul de la 0 luni se poate efectua oricând (în situația în care achiziționați abonamentul după nașterea copilului) sau poate fi înlocuit cu un consult la cabinet dacă bebelușul e bolnav.
Consultațiile incluse în abonament se efectuează în orice zi, de luni până vneri (nu în weekend).
2. O ecografie de șold

Ecografia de șold se efectuează când bebelușul are vârsta cuprinsă între 4 – 8 săptămâni, la cabinet, cu programare prealabilă!

Costul total al acestui abonament pediatric este 2950 Ron. El se plătește integral în momentul semnării contractului de prestări servicii

copil mic

ABONAMENT PEDIATRIC JUNIOR

Știm că îți dorești cea mai bună îngrijire pentru juniorul tău, fie că are 2, 3, 4 ani sau mai mulți. De aceea pediatrii noștri au conceput un abonament special pentru voi!

Abonamentul este pe o perioadă de 1 an și conține:

6 consulturi pediatrice, care:

Se efectuează la cabinet, de luni până vineri.
Se realizează pe baza unei programări, făcută din timp, în cazul bilanțurilor (evaluarea stării generale de sănătate.
În caz de boală – se face o programare, iar cererea programării se va rezolva în cel mai scurt timp posibil.
Un medic specialist pediatru va fi alocat abonamentului, iar în cazurile urgente, când acesta nu este disponibil, copilul va fi consultat de un alt medic din cadrul centrului nostru.

Costul total al acestui abonament pediatric este de 1200 Ron, sumă care se achită integral la semnarea contractului de prestări servicii. Toate serviciile din cadrul abonamentului trebuie solicitate în timpul perioadei contractuale.