Instructiuni

Niciodata nu a fost mai simplu sa faci o programare online pentru copil la un medic pediatru.

Programări online consultaţii pediatrie – Cum funcționează:

Vrei să oferi copilului tău îngrijire medicală promptă? Consultațiile online sunt cea mai bună variantă. Echipa noastră oferă consultaţii pediatrie online şi consultaţii neonatologie online pacienţilor din toată ţara, dar şi celor aflați în străinătate. Fă acum o programare pentru a intra în contact cu un medic pediatru sau un medic neonatolog și a beneficia de servicii medicale online de pediatrie sau neonatologie.

Cum funcționează?

În opt pași simpli poți realiza programarea în urma căreia vei intra în contact cu medicul pediatru sau medicul neonatolog, selectat de tine.

Ce trebuie să ştii despre sistemul de programare online consultaţii?

• Rezervarea se realizează parcurgând până la final cei opt pași ai formularului online.
• Informațiile furnizate de tine sunt introduse şi înregistrate în baza noastră de date (aceste vor fi păstrate conform prevederilor regulamentului general al protecţiei de date – GDPR – sau, la solicitarea ta, vor fi șterse, de administratorul site-ului).
• Solicitarea trimisă de tine este procesată, în cel mai scurt timp, pentru a verifica disponibilitatea medicului și a nu se suprapune cu altă programare.
• Veți primi confirmarea programării prin email sau SMS, tu alegi varianta convenabilă.
• În cazuri speciale, când programările online nu pot fi onorate, vei fi înștiințat de situaţie, iar statusul programări va fi reactualizat. În contul tău va apărea una dintre menţiunile: “ÎN AŞTEPTARE”, “ANULAT” sau “REPROGRAMAT”. Totodată, vor fi reactualizate data şi ora programării.

Prețuri şi servicii

Echipa noastră pune pe primul plan starea de bine a pacienților, de aceea venim cu o gamă largă de servicii medicale de înaltă calitate şi prețuri avantajoase. Ai prețuri corecte pentru consultații pediatrie, consultații neonatologie, consult medical, ecografii şi servicii medicale adiționale efectuate la cabinet sau online.
Abonamente
Ne gândim la confortul familiei tale, așa că îţi venim în ajutor cu o serie de abonamente speciale care te vor ajuta să beneficiezi se consultații medicale de specialitate pentru copilul tău, fără a pune presiune pe buget. Prompte, eficiente, accesibile, astfel pot fi caracterizate abonamentele din oferta noastră.

Propunem abonamente cu valabilitate de un an, pentru servicii medicale de pediatrie şi neonatologie pentru familiile cu un copil. Oferim discounturi pentru abonamentele ce cuprind servicii medicale destinate familiilor cu doi, trei sau mai mulți copii.

Contact:

Poți contacta unul dintre medicii pediatrii sau neonatologi din echipa noastră astfel:
Telefon: 0740 876 155
Email: info@medic-pediatru.ro

Adresă:

Strada 

BD SIDERURGIȘTILOR NR 19-23 BLOC SD9D PARTER

Program funcționare:

Luni-Vineri: 15:00  – 18:30
Sâmbătă: 10:00  – 15:00

Prețuri și servicii – opțiuni de plată

Înainte de toate suntem oameni empatici, de aceea venim in sprijinul tău si al familiei tale cu servicii medicale prompte de înaltă calitate și prețuri accesibile. Totodată suntem profesionişti cu experiență vastă în pediatrie și neonatologie, de aceea suntem în măsură să oferim opinii de specialitate valoroase.

Opțiuni de plată:

Consultațiile pediatrie/neonatologie și controalele medicale realizate la cabinet sau în regim online, pot fi achitate astfel:
Plata în locație – se poate realiza după consultația efectuată la sediu, plata realizându-se cash sau prin sistemul POS activ.

Plata cu cardul online – soluție disponibilă pentru consultaţiile online pentru serviciile de telemedicină pediatrie. Plata se poate realiza prin sisteme API si Webhooks.

Indiferent de opțiune, plățile sunt securizate.

ce tratează medicul pediatru

Instructiuni de folosire

Selecteaza tipul de programare dorit: VideoCall Online sau in Cabinetul din orasul tau.

Selecteaza data convenabila si apasa CONTINUA.

Selecteaza ora convenabila si apasa CONTINUA

Completeaza datele personale. Poti adauga si o fisa de analize. Apoi apasa CONTINUA.

Selecteaza o modalitate de plata: Cash la locatie sau plata securizata cu cardul online prin Stripe.

In cazul in care ai ales plata cu cardul, introdu datele de pe card si apasa CONTINUA

Programarea a fost inregistrata. Adauga programarea in calendarul personal (Google, Outlook, Yahoo sau Apple) folosind butoanele de pe banda albastra din stanga si apasa FINALIZEAZA.