Contact

Suntem sociabili, răspundem rapid la mesaje pe Whatsapp.

Adresa cabinetului nostru este Strada Mărășești 2, Galați 827100, Galați 800479, Romania

Daca esti in cautarea unui medic pediatru de calitate pentru copilul tau, medi-pediatru.ro poate fi solutia ideala pentru tine. Acest serviciu medical ofera atat consultatii la cabinet, cat si consultatii medicale online prin intermediul unei apeluri video, astfel incat sa se adapteze nevoilor tale. Numarul de telefon pentru a face o programare este +40 740 876 155 si poti suna in intervalul de timp de la luni pana vineri intre orele 15:00-18:30 si sambata intre orele 10:00-15:00. Adresa cabinetului nostru este Strada Mărășești 2, Galați 827100, Galați 800479, Romania. Daca preferi sa ne contactezi prin intermediul unui formular, acesta poate fi completat cu usurinta pe site-ul nostru. Sau poti folosi datele noastre de contact pentru a ne contacta in cel mai scurt timp posibil si pentru a primi serviciile medicale de care copilul tau are nevoie.

Alegand medi-pediatru.ro, poti fi sigur ca copilul tau va primi atentie si ingrijire de la un medic pediatru cu experienta si dedicat. Fie ca optezi pentru o consultatie la cabinet sau pentru o consultatie online, noi ne vom asigura ca copilul tau va primi tratamentul medical de care are nevoie pentru a se simti mai bine cat mai curand posibil. Nu ezita sa ne contactezi astazi pentru a face o programare si pentru a oferi copilului tau ingrijirea medicala de care are nevoie.

Programare Online

Programarea online este o opțiune convenabilă și eficientă pentru pacienții care doresc să beneficieze de serviciile unui medic pediatru.

Cabinet Medical Dr Liliana Dumitru

Galati

Str Marasesti Nr 2

Parter