Neonatologie

Our administrative and clinical team is second to none. We reiterates the pledge to help all and give hope.

Specialist

medica pediatru liliana dumitru

Neonatolog

Liliana Dumitru

Pediatrie Telemedicina

MEDIC-PEDIATRU.ro oferă o gamă largă de servicii medicale, inclusiv îngrijire pediatrică online sau la cabinet și servicii de telemedicină. Echipa noastră de profesioniști cu experiență este dedicată să ofere cele mai bune servicii posibile pacienților noștri, indiferent că vorbim de consultații medicale pentru un nou-născut, bebeluși sau copii.

Unele dintre cele mai populare servicii oferite de MEDIC-PEDIATRU.ro includ consultațiile și controalele online video prin zoom, consultații și controale la cabinetul nostru, precum și servicii de telemedicină oferite prin intermediul mijloacelor de telecomunicații moderne.

Consultații/control online video zoom

Prin serviciile de consultații online video zoom, un medic pediatru va fi întotdeauna alături de copilul tău. Medicul pediatru sau neonatolog îți va oferi soluții de asistență medicală de înaltă calitate, având grijă de fiecare aspect al sănătății copilului tău. Serviciul nostru este conceput atât pentru comoditate, cât și pentru siguranță. În urma unei consultații medicale online, un doctor pediatru îți va oferi un diagnostic, sfaturi sau îndrumări, în timp real, indiferent că micul pacient este un nou-născut sau un bebeluș.

Și pentru că înțelegem importanța stabilirii unei relații de încredere cu medicul copilului, lucrăm îndeaproape cu fiecare pacient pentru a promova o relație pozitivă între acesta și echipa medicală.

Cu o vastă experiență la activ, ne angajăm să le oferim pacienților noștri cea mai bună calitate a îngrijirii posibile. Atunci când ne alegi pe noi pentru nevoile de sănătate ale copilului tău, te poți relaxa știind că acesta va primi un tratament de specialitate din partea unei echipe de profesioniști dedicați, care se mândresc cu munca lor!

Servicii de telemedicina

Serviciile de telemedicină au revoluționat modul în care cei mici primesc asistență medicală, permițând-le acestora să fie consultați de un medic pediatru de la distanță. Această tehnologie a devenit deosebit de importantă pentru copii, care pot fi adesea mai bine deserviți atunci când consultă un medic sau un specialist în afara cadrului clinic obișnuit.

Există mai multe beneficii ale utilizării serviciilor de telemedicină pentru copii. În primul rând, este mult mai convenabil pentru părinți. De multe ori, părinții au nevoie de sfaturi, îndrumări, recomandări sau consult medical pentru un nou-născut sau un bebeluș, servicii care nu sunt întotdeauna fezabile într-un cadru de cabinet tradițional. Prin utilizarea serviciilor de telemedicină, copilul tău va beneficia de cea mai bună îngrijire pediatrică.

De asemenea, telemedicina ne permite să diagnosticăm afecțiunile celui mic mai devreme decât m fi făcut-o în urma unui consult medical la cabinet. Pacienții care beneficiază de controale regulate prin intermediul telemedicinei constată adesea că depistează problemele din timp, când sunt mai ușor de tratat. Astfel, un medic pediatru neonatolog te poate ajut cu întocmirea unui plan de tratament, citire de analize medicale sau eliberarea documentelor medicale, rapid, prin intermediul canalelor de telecomunicaţie, precum telefon, aplicaţii mobile, accesare directă a platformei, chat, WhatsApp sau e-mail, după caz.

În cele din urmă, telemedicina ajută la reducerea barierelor de comunicare între părinți, copii și medicul pediatru. Deoarece nu este necesară nicio interacțiune față în față (în afară de videoconferință), acest serviciu este deosebit de util pentru micuții pacienți.

Servicii oferite

  • Consulatii medicale
  • Diagnostic rapid
  • Eliberare retete
  • Recomandari investigatii